Beneficii Step Aerobic & Bokwa®

Bokwa Step & Dance  Aerobic, un concept cardio energic și revigorant, eficient în arderea caloriilor și foarte ușor de urmat de oricine știe literele alfabetului și cifrele. Acest program îmbină coregrafii din dance aerobic , cu step si elemente din Bokwa.

Bokwa® înseamnă 50 de minute de activitate cardio bazată pe mișcări ce trasează litere, cifre și semne, executate pe fundalul sonor al unor hituri internaționale.
Pentru că mișcările se rețin extrem de repede și nu presupun abilități speciale de dans, clasa de Bokwa® poate fi urmată în același timp de începători, intermediari și avansați, de cei care se mișcă cu ușurință în ringul de dans și de cei care nu au mai călcat de ani buni într-o sală de sport, de copiii care abia au învățat literele și cifrele sau de sportivii de performanță care vor să fie provocați cu ceva mereu nou.

Ce este Bokwa Fitness ®?

Bokwa Fitness este o activitate aerobica de tip cardio, foarte energica si care te binedispune. In cadrul clasei de Bokwa vei avea muzica cea mai noua, atent mixata pentru a impune un ritm alert. Se folosesc ritmuri variate, de la latino, la hip hop. Asadar, la Bokwa nu te vei plictisi de influentele muzicale. Bokwa este o activiate aerobic indicate celor care vor sa arda calorii si sa elimine tesutul adipos.

Cu ce se diferentiaza Bokwa Fitness ® de celelalte programe?

Bokwa Fitness® are ca si caracteristica principala utilizarea literelor, semnelor si cifrelor in locul numaratorii pasilor. Nu trebuie sa numeri pasii, ci doar sa simti muzica. O alta deosebire este ca desi vei dansa intr-un final, nu va trebui sa memorezi coregrafia.
Asadar, pe cele mai noi hituri mixate, participantii la clasa vor trasa litere, cifre si simboluri din miscari.
Vazuta si ca o forma de joaca in salile de aerobic, Bokwa® antreneaza intens atat corpul cat si mintea. In acest fel, pe langa multe calorii arse, Bokwa ® contribuie cu succes la eliberarea energiilor negative si a stresului.

Cui se adreseaza clasa de Bokwa Fitness®?

Bokwa Fitness ® este o clasa la care pot participa persoane de la 4 la 75 de ani, atata timp cat nu exista o interdictie din partea medicului privind activitatile cardio. Bokwa ® chiar poate face oricine, pentru ca este usor, distractiv si mai ales sanatos.

VIDEO Bokwa & Dance Aerobic – 24FIT

VIDEO Bokwa & Dance – 24FIT 

VIDEO Bokwa Master Class 24FIT 

Newsletter Powered By : XYZScripts.com
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better