Personal Training

personal trainer 24f

 

Antrenamentul cu antrenor personal nu se compară cu nici un antrenament efectuat individual. Ai parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor dorite.

Vrem sa iţi oferim, pe scurt, câteva motive bine întemeiate pentru care ai nevoie de un antrenor personal:

– Un antrenor personal te va motiva. Oricat de greu iţi este înainte, în timpul sau după antrenament, un antrenor personal bun va găsi intotdeauna în tine resurse şi te va motiva să continui.
– Programul individualizat, personalizat. Fiecare om, fiecare individ în parte este diferit. De aceea, un antrenor personal bun iţi va aranja programul în funcţie de anumiţi parametrii şi de obiectiv.
– Un antrenor personal bun iţi ofera eficientă. Lucrând dupa un progam bine definit, un program aranjat pentru tine, vei avea rezultate bune şi nu vei ramane la acelaşi punct. Asta iţi poate oferi doar un antrenor personal bun.
– Un antrenor personal bun te va ajuta sa deprinzi execuţia corectă a exerciţiilor. Degeaba cunoşti exerciţiile şi cunoşti în mare ce fac ele, dacă nu le execuţi corect. Antrenorul personal asta te va ajuta să faci. Va avea grijă de sănătatea ta, deci va avea grija la execuţia corectă a exerciţiilor. Una dintre regulile unui bun antrenor personal este aceea de a menţine, chiar îmbunătăţi starea de sănătate a clientului. Deci cu siguranţă va avea grijă să execuţi corect antrenamentul.

– Un antrenor personal bun trebuie sa stie sa depaseasca momentele de stagnare care intervin inevitabil.

– Antrenorul personal experimentat trebuie sa evite accidentarile, trebuie sa fie atent la siguranta ta.

– Un antrenor personal bun trebuie sa iti poata personaliza un antrenament, indiferent de locul unde te poti antrena si indiferent de timpul pe care il ai la dispozitie.

– Antrenorul personal bun nu vrea sa creeze dependenta. Nu te vrea cat mai mult timp langa el ca sa isi asigure un venit constant. El te invata sa ai grija de tine, te invata sa lucrezi corect si eficient, astfel incat, daca iti doresti, sa poti lucra singur.

– Antrenorul personal bun iti devine confident si prieten (in limite). Te va consilia si in alte probleme, nu doar in cele de alimentatie si sport.

– Un antrenor personal bun va face ca antrenamentele sa nu mai para o povara, sa fie distractive si amuzante, dar eficiente in acelasi timp.

Pentru a cere ofertă 

 

Newsletter Powered By : XYZScripts.com
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better