Pentru inscrieri si detalii :  Alexandru Svaricek  0723/266721

Clubul de Street Dance „Kolorat” este locul cunoscut printre tinerii dansatori cu sufletele „colorate”, loc ce a luat nastere in toamna anului 2014, de altfel, cunoscut ca şi casa celor de la United Colours Crew.

Totul a inceput cu o idee simpla de a dansa liber, a creea coregrafii specific scenelor unde iau parte dansatori impreuna cu artisti celebri pentru show-uri, spectacole si concerte. Cu timpul, aceasta arta s-a transformat intr-o adevarata aventura, iar fiecare membru a luat parte la o cunoastere amanuntita a istoriei culturii RnB si Hip-Hop.

Alexandru Filip Svaricek este un tanar dansator si coregraf sibian, care a pus suflet si pasiune in crearea unei trupe de Street Dance si atragerea a cat mai multor copii si tineri in aceasta arta si ramura sportiva. Desi la inceput s-a confruntat cu o lipsa de receptivitate din partea oamenilor, treptat acest stil de dans a devenit foarte popular si indragit de publicul tanar. Prin munca si devotament, in Sibiu a luat nastere o familie unita si bine pregatita pentru spectacole si viitoare concursuri la care tinerii vor lua parte pentru premii care ii vor trimite spre visul American ori viitoare colaborari cu artisti pe scenele Romaniei.