Programul de slabit si tonifiere 24FIT FLASH pe  6 saptamani

Este un program de slabit si  tonifiere dedicat persoanelor ce doresc ca intr-un timp scurt ( 6 saptamani) sa obtina rezultate intr-un mod sanatos, fara sa se creeze dezechilibre.

START  10  MAI 2019  

-177Zile -14Ore -50Minute -43Secunde

Durata : 6 saptamani

Cost total ( pentru 6 saptamani ) = 490 lei si cuprinde toate serviciile mai jos descrise , se  achita integral la primul seminar in  10.05.2019

Atentie! Locuri limitate! Înscrie-te din timp!

Intrebari si raspunsuri

Cate sedinte de sport cuprinde programul si cum trebuie sa ma inscriu?

Programul cuprinde  3 sedinte de sport pe saptamana, asta inseamna 18 sedinte de sport in total, pe care le poti executa cum doresti in perioada 10.05.2019 – 21.06.2019 , de preferat ar fi sa fie impartite in mod egal 3 sedinte pe saptamana, dar daca intervin probleme poti sa vii mai des in urmatoarele saptamani.

Cum se organizeaza sedintele si cum le aleg? Pot sa lipsesc de la ele?

Daca ati ales sa intrati intr-un astfel de program, va rugam sa-i oferiti importanta si sa veniti la toate sedintele la care v-ati inscris pentru a putea avea rezultatele dorite. Rezervarile se fac saptamanal aici https://rezervari.24fit.ro/ si aveti la alegere 3 sedinte din cele 20 sedinte de sport pe saptamana. Sunt 3 clase si de dimineata pentru persoanele interesate, iar majoritatea incepand de la 16;30 pana seara la 20:30-21:00.

O sedinta se poate anula dupa rezervare?

DA , sedintele se pot anula ONLINE dupa logare pana la ora 23:59 ziua anterioara. Ex : esti inscrisa MARTI la o clasa, pana LUNI la ora 23:59 o poti anula ONLINE.

In caz de problema medicala primesc banii inapoi?

Dupa inceperea programului NU se mai pot returna banii, dar se poate transfera pentru un program viitor dupa ce problema medicala nu mai exista, pentru acest fapt avem nevoie de copie concediu medical si adeverinta de la medicul specialist.

Partea de nutritie ce cuprinde? Cuprinde consumul de suplimente?

Partea de nutritie cuprinde un PLAN DE ALIMENTATIE SANATOS special compus de noi, cu cantitati stabilite, cu combinatii alimentare permise, cu modalitati de gatire, cuprinde includerea supra-alimentelor in alimentatie, NU cuprinde consumul de suplimente.

Dupa ce termin programul, revin la forma initiala?

Noi dorim sa va invatam in aceasta perioada care sunt regulile pentru a NU mai ajunge niciodata in situatia initiala.

Ce invatam la seminarii, e obligatoriu sa venim?

la seminarii primiti materialele necesare pentru a putea duce la indeplinire si partea de nutritie din acest program, veti primi explicatii si raspunsuri. Da, este obligatorie prezenta, mai ales ca vor fi doar 2 , unul la inceput si unul la sfarsit.

Cum trebuie sa aleg sedintele de sport ? Nu prea stiu ce reprezinta fiecare activitate sportiva.

Va recomandam sa combinati activitatile sportive, fiecare lucreaza in mod diferit musculatura. Avem activitati CARDIO care au in componenta o “inima” pictograma in tabelul de inscrieri, si cele de TONIFIERE care au in compenenta o “gantera” pictograma in tabelul de inscriere. Despre acest aspect se discuta la primul seminar.

Trebuie sa fiu activ pe grupul creat pe Whatsapp special pentru program?

DA, acolo vom mentine legatura permanenta cu voi, va vom raspunde la intrebari si nelamuriri, iar noi vrem sa vedem daca ati inteles ceea ce va invatam asa ca veti avea mici teme de casa 🙂
Vrei sa slabesti si ai un surplus de pana in 10 kilograme ? Te-ai saturat de “dietele si regimurile minune” care iti deregleaza metabolismul?

 

Înscrie-te

Vezi rezultatele obtinute de participanti aici : https://24fit.ro/despre-noi/

 

Sport

Antrenamente cardio si tonifiere + teme de casa

Peste 15 activitati sportive

Nutritie

Consiliere nutritie si plan de alimentatie

Coaching

Seminarii de nutritie si materiale

Whatsapp

Whatsapp

Monitorizare zilnica Whatsapp.


PRIN 24FIT ÎȚI OFERIM:

Antrenamente de grup cu instructor

6    săptămâni cu  4 antrenamente/săptămâna a câte 1h , peste 15 activitati sportive !

Nutritie

Seminarii nutritie, planuri de alimentatie speciale, materiale .

Anamneza

Analiza personala lunara – 2 analize ( la inceputul si sfarsitul programului ). Masuratori profesionale cu aparate de masura speciale care determina procentul de grasime si muschi

a

Monitorizare si consultanta

Iti oferim tot sprijinul pe parcursul programului , iti oferim motivatia necesara !

Exercitii pentru acasa

Fise de antrenament + video, cu o abordare noua in Romania, alcatuite de instructori cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Seminar

Participarea la cele   seminarii de nutritie, probe practice, studii de caz.

Rezultate 100% sigure daca se respecta toate regulile prezentate de noi.

 

 

614

Persoane cu scop atins

3546

Antrenamente

10578

Exercitii