24FITCircuit ( se desfasoara in sala BLUE ) pentru slabit si tonifiere   cu ajutorul aparatelor, exercitiile sunt alcatuite de antrenor si monitorizate pentru a se executa corect.

24FITCircuit este un antrenament de intensitate medie spre ridicata, in care alternam exercitiile cardio cu cele de tonifiere, folosindu-ne de cat mai multe accesorii (aparate fitness, benzi alergare, biciclete, gantere, bari si alte accesorii).

Un circuit este format din  15 statii de lucru, care lucreaza parti diferite ale corpului, care se efectueaza timp de 1 minut cu 20 secunde. Fiecare circuit se repeta de    2 ori pe timpul unei ore.

Nu trebuie sa sperie pe nimeni acest tip de antrenament, fiindca la toate exercitiile exista variante mai usoare, iar ritmul e stabilit de fiecare participant in parte, aici nefiind importanta rapiditatea efectuarii exercitiilor, ci executarea corecta a lor.

 

PERSONAL TRAINING ( antrenament personal cu instructorul )

?Dorești antrenament doar tu cu antrenoarea ? ?Apelează la noul nostru serviciu de Personal Training?
Cum se desfășoară ? 12 ședințe pe lună, orarul stabilit de comun acord cu antrenorul? ți se vor crea planuri de antrenament special adaptate nevoilor tale, se va lucra cu aparatura specială fitness respectându-se regulile actuale de igienă, foarte ❤safe❤. Dacă dorești îți putem pregăti și plan de alimentație adaptat nevoilor tale, măsurători de specialitate și recomandări pentru atingerea scopului propus.
?❤OFERTĂ ( înscrierea până în 30.10.2020 ) :
12 ședințe Personal Training = 6̶5̶0̶ –> 550 lei
12 ședințe + plan de alimentație + masurători de specialitate = 8̶0̶0̶ —> 700 lei
Detalii și alte info pe Whatsapp : 0746226487