Pilates Art-Body

Antrenamentul Pilates ArtBody începe cu poziţii de yoga de încălzire, pentru pregătirea corpului, corelate cu tehnici de respiraţie. După un timp, urmează poziţiile ceva mai grele care necesită mai multă mişcare. Pe măsură ce antrenamentul creşte ca dificultate, poziţiile Yoga se combină cu cele din Pilates. Astfel, se face o trecere treptată şi fluidă, accentul punându-se apoi pe rezistenţa trunchiului, a muşchilor abdominali, neuitând în tot acest timp de respiraţie şi tehnicile de meditaţie. Folosim in timpul antrenamentelor Power Band ( extensoare circulare). Potrivit celor cu probleme  la coloana.

Acest sistem flexibil este mai accesibil şi chiar mai puţin intimidant, fiind adoptat indiferent de vârstă sau pregătire fizică. Portivit tuturor categoriilor de clienti : incepatori, intermediari, avansati.

Care sunt beneficiile Power Pilates?

•    Accesibil şi recomandat persoanelor cu diverse afecţiuni sau celor cu o condiţie fizică nu foarte bună

Exerciţiile sunt sigure, potrivite şi accesibile tuturor, chiar şi celor care au experimentat accidentări în trecut sau persoanele cu artrită, osteoporoză sau dureri de spate.

•    Ajută la tonifierea corpului, creşte rezistenţa organismului şi acţionează benefic asupra sistemului nervos

Yogalates este pentru cei care duc o viaţă agitată, aşa că vor să se deconecteze şi să reducă nivelul stresului, dar şi pentru cei care vor să îşi tonifice corpul. De altfel, aceste două coordonate sunt bazele celor două tehnici.

•    Poate ameliora durerile de spate, probleme ale coloanei ,dereglări menstruale sau manifestările diabetului

Cum poziţiile din Yoga şi Pilates se concentrează asupra trunchiului, iar respiraţia se face ritmic, astfel încât să se asigure fluiditatea energiei vitale în organism, s-a constatat că  atenuează durerile de spate sau alte probleme de la nivelul coloanei, rezolvă dereglările menstruale şi ameliorează manifestările diabetului.

•    Yogalates stimulează circulaţia sangvină, creşte energia şi îmbunătăţeşte postura şi flexibilitatea

Pe lângă îmbunătăţirea posturii, a flexibilităţii şi mobilităţii, Yogalates stimulează circulaţia sangvină şi creşte energia. Consumând mai multe calorii decât cele pe care le acumulezi din alimentaţie, vei da jos depozitele de grăsime sau chiar câteva kilograme.

https://www.youtube.com/watch?v=Gl-VU4tS740

Scrie-ne pe WhatsApp
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better