Oferte companii

Se ştie că marile companii ale lumii nu ar fi reuşit să exceleze dacă nu ar fi fost susţinute de o componentă umană competentă şi implicată în dezvoltarea afacerii.

Astfel, bunăstarea angajaţilor este considerată ca fiind o strategie de creştere a energiei la locul de muncă şi de reducere a timpului pierdut în cadrul programului de lucru. Pentru că suntem conştienţi de necesitatea unei atmosfere pozitive la locul de muncă, de motivaţia, productivitatea şi concentrarea angajaţilor, vă propunem o colaborare menită să vă aducă beneficiile pe care le doriţi din partea echipei d-voastră: sport, distracţie, relaxare şi socializare în afara mediului obişnuit de lucru.

 Alege 24FIT pentru compania ta

Disponibilitate permanentă

Noi susţinem un stil de viaţă echilibrat şi productiv, punând accent pe satisfacţia fiecărui client care ne trece pragul. Astfel, ne bucurăm să vedem oameni care, de la 2 vizite pe săptămână, au reuşit să îşi facă timp pentru întrevederi zilnice cu sala noastră. Pentru că ne dorim ca şi angajaţii campaniei tale să aibă parte de astfel de experienţe plăcute, îţi stăm alături cu un program flexibil de consultanţă de fitness. Înainte de a opta pentru această modalitate de creştere a rentabilităţii companiei tale, îţi propunem câţiva paşi de urmat, pe care te vom şi ajuta să-i implementezi:

Interesează-te cu privire la nevoile angajaţilor tăi

 • Care sunt probleme lor? Ce îi deranjează la locul de muncă? Cum ai putea să contribui la îmbunătăţirea atitudinii şi comportamentului lor?

Stabileşte care este scopul programului de corporate fitness

 • Dezvoltarea sentimentului de apartenenţă la o echipă
 • Creşterea productivităţii
 • Îmbunătăţirea sănătăţii şi a stării de bine a colectivului
 • Ameliorarea moralului şi a atitudinii
 • Reducerea nemulţumirilor şi implicit a demisiilor
 • Scăderea absenteismului
 • Scăderea riscului de accidente

Construieşte-ţi programul personalizat de corporate fitness

            În funcţie de nevoile şi dorinţele personalului tău, putem gândi împreună un program amuzant, motivant şi inspiraţional care să genereze impresii pozitive şi o stare de bine celor care aleg să participe la el.

           Punem la dispoziţie o gamă largă de activităţi sportive .

 Cum contribuie sportul la evoluţia profesională a unui angajat?

 1. Reduce gradul de absenteism. Angajaţii cu o formă fizică bună sunt mai puţin predispuşi la afecţiuni medicale.
 2. Generează un nivel mai ridicat de performanţă. S-a constatat că angajaţii cu o formă fizică bună, au rezultate mai bune.
 3. Dezvoltă spiritul de echipă. Participarea angajatului la astfel de acţiuni sau programe contribuie la îmbunătăţirea atmosferei la locul de muncă.
 4. Creşte încrederea în sine. Interacţiunile la care angajatul este predispus în cadrul sălii de sport contribuie la dezvoltarea laturii sociale a acestuia.
 5. Reduce stresul. Sportul este una dintre cele mai eficiente modalităţi de diminuare a stresului.
 6. Previne accidentele de muncă. Exerciţiile fizice regulate reduc riscul rănirii datorită dezvoltării spiritului de observaţie.
 7. Creşte motivaţia. Implicarea companiei tale în astfel de programe transmite angajaţilor un sentiment de preocupare faţă de resursele umane, fapt ce contribuie la creşterea moralului acestora.
 8. Dezvoltă în timp un sistem de recrutare calitativ.

În funcţie de profilul companiei dumneavoastră, vă propunem pachete de preţ şi servicii personalizate care să întrunească caracteristicile nevoilor tale şi mai ales, care să satisfacă exigenţele celor care aleg know how-ul şi profesionalismul nostru.

Contactează-ne pentru oferta ta de preţ!

 

Scrie-ne pe WhatsApp
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better