Programul gratuit Be FIT by 24FIT®

Ești motivată să începi un program de slăbit care să te ajute să ajungi așa cum îți dorești ? 

Ce presupune programul GRATUIT – Be FIT by 24FIT ?

Este un program de slăbit și remodelare corporală pe 3 luni care cuprinde : antrenamente, consiliere nutrițională, principii sănătoase, combinații alimentare, materiale cu planuri de alimentație, monitorizare personală, măsurători profesionale, antrenamente personale, susținere și ajutor maxim din partea noastră. Dedicat exclusiv sexului feminin peste 18 ani.

Vor fi selectate doar 3 persoane !

Programul este complet gratuit, participanții nu achită nicio taxă, accesul nu este condiționat de plata unui abonament, a unor servicii sau produse. La intrarea în program se va încheia un contract între 24FIT și voi, în care sunt prezentate exact drepturile si obligațiile fiecărei părți.

Regulile principale pentru participanții sunt :

– este dispus să se antreneze de cel puțin 3 ori pe săptămână și să pună în practică cerințele și recomandările instructorului de fitness, fără a găsi motive pentru a se sustrage, doar în cazuri speciale sau medicale se pot întrerupe și cu anunțarea în prealabil a echipei 24FIT;

– acceptă regulile planului de nutriție, le respectă și aplică, accepta reducerea porțiilor de mâncare, îi place să gătească sau dacă există posibilitate financiară ( pentru că presupune costuri ) putem ajuta la asigurarea și procurarea meniului.

– renunță la fast food, băuturi alcoolice, carbogazoase, zahăr și categoriile de alimente considerate a fi nesănătoase;

– înțelege că înscrierea în acest program presupune respectarea regulilor prezentate de specialiștii implicați, este nevoie de disciplină, motivație și dorință de schimbare, iar în cazul unui blocaj trebuie să comunice deschis cu echipa noastră.

– se simte motivat să reprezinte un model sau o sursă de inspirație pentru alte persoane care vor să își transforme corpul prin sport și un stil de viață sănătos.

– acceptă monitorizarea în timpul programului, publicarea pe site și rețelele de socializare a pozelor, video- urilor, testimonialelor, calculelor privind progresul, măsurători,etc.

– acceptă în cazul renunțării la program sau a nerespectării lui ( în sensul că nu va duce la îndeplinire recomandările noastre și nu va prezenta o prioritate acest program, va renunța fără să existe un motiv medical sau special care poate afecta terminarea acestui program ) va plăti contravaloarea lui de 3900 lei având posibilitatea totuși să-l continue în viitor cu ajutorul nostru. Așa cum noi ne implicăm pentru obținerea rezultatelor celor înscriși, dorim și noi ca cei înscriși să prezinte seriozitate. Dar acest lucru nu trebuie să descurajeze pe cei care au voința transformării, ci dimpotrivă să-i motiveze și mai mult.

Pentru înscriere este nevoie să ai IMC – ul > sau = 30 ( indicele de masă corporală ), îl poți calcula aici : https://www.calculator.net/bmi-calculator.html

Dacă ești hotărâtă pentru schimbare, nu ai mai participat până acum într-un program de al nostru, accepti regulile noastre și indeplinești condiția IMC ului, te rugăm să ne contactezi pe Whatsapp la 0746226487 pentru înscrierea la preselecție.

De ce oferim gratuit pentru 3 persoane acest program ? Pentru că știm că pentru o astfel de schimbare, pe lângă multă motivație și muncă, mai este necesară și o investiție financiară, nu vrem ca acest lucru sa împiedice anumite persoane care nu dețin acele sume dar au voință de schimbare.

Înscrierile vor începe în 15 august 2022 și se vor încheia pe 01 septembrie, apoi vom face o analiză a voastră pe baza anamnezelor, iar din data de 16 septembrie 2022 vom începe programul, care va dura până în 15 decembrie 2022.

Rezultate obţinute la participantii de pănă acum în alte programe de ale noastre le puteti vizualiza aici :

Rezultate clienti

Scrie-ne pe WhatsApp
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better