Program slăbit & tonifiere 24FIT®

Te interesează rezultate cât mai rapide ? Îţi propunem programul de slăbit şi tonifiere pe 3 luni .  Ce presupune acest program ? pentru ca toti incercam sa gasim “scurtaturi” si sa tinem diete cat mai drastice si de multe ori neglijam miscarea pe motiv ca nu avem timp sau nu am gasit activitatea potrivita, NOI va propunem TRIO-ul de succes — ANTRENAMENTE + CONSILIERE NUTRITIE + Suplimente potrivite care sa va sustina in acest proces.

1. Antrenamente : voi aveti libertatea de a alege oricare din clasele postate de noi in program, vor fi activitati si de dimineata si dupa ora 17.00 pana la 21.00, noi va recomandam sa luati in calcul o frecventa de peste 3 sedinte pe saptamana ( cu cat veniti la miscare mai des cu atat rezultatele sunt mai rapide )
2. Consiliere nutritie : veti primi materiale cu ceea ce trebuie sa faceti, retete de mancare sanatoase, principii sanatoase, combinatii alimentare, alimente interzise, alimente sanatoase, iar o data pe luna vom avea si seminarul de nutritie unde prezenta e obligatorie. Totodata pe luna vom avea si masuratorile pentru a evalua rezultatele tale si pentru a vedea daca schimbam ceva in program , special pentru fiecare. Monitorizare 24 din 24 prin diferite metode ( prezentate la seminar )
3. Suplimente nutritive ( nu sunt obligatorii ) dar ele te ajuta in acest proces, sa arzi grasimile mai intens, sa sustina starea ta de bine si sanatatea ta. Partea de suplimente recomandate de noi vi le vom prezenta la primul seminar.
Daca se respecta regulile noastre in proportie de peste 80% , rezultatele sunt garantate si sustenabile ! Dupa terminarea programului defapt voi veti continua asta probabil toata viata , pentru ca noi NU PROPUNEM o dieta, noi propunem un stil de viata SANATOS, practic invatam cu totii sa avem o viata sanatoasa pentru noi si familia noastra !

Pentru detalii privind costurile , va rugăm să ne contactaţi 0746/226487

Daca nu poti participa la programul de slabit si tonifiere si totusi doresti ceva  personalizat,  iti putem oferi un plan de alimentatie personalizat  in functie de nevoi, putem sa alcatuim impreuna un plan de alimentatie corect si sanatos care sa te ajute sa-ti atinci scopurile in timpul dorit. Putem alcatui plan de alimentatie pentru o saptamana sau pentru o luna.

Esti in alt oras decat Sibiu? sau din alta tara ? te putem ajuta, avem programe de slabit si tonifiere la distanta , ele cuprind fise de antrenament personalizat , filmulete cu exercitii, seminarii nutritie, plan de alimentatie, contacteaza-ne pe WhatsApp la nr 0746/226487

Rezultate obţinute la participantii de pana acum puteti vizualiza aici :

Rezultate clienti

 https://www.facebook.com/24fit.kangoo/media_set?set=a.10154251556637650.1073741849.760092649&type=3
Scrie-ne pe WhatsApp
Newsletter Powered By : XYZScripts.com
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better