Programul de slabit si tonifiere 24FIT –  BE Fit&Slim – Pregateste-te de VARAAAA !

Cel mai complex si complet program de slabit si tonifiere  la ora actuala din toata tara !

START  16 MARTIE 2019 – ATENTIE locuri LIMITATE !

Durata : 12 saptamani 

Este un program unic care presupune reprogramarea  stilului de viata in unul sanatos, el cuprinde seminarii de nutritie, monitorizare zilnica si sfaturi pe partea de nutritie, plan de alimentatie, sport si exercitii fizice care sa te ajute sa te remodelezi intr-un timp cat mai scurt si sa mentii aceste rezultate in timp. Dietele pe termen scurt promit multe, dar realitatea e cu totul alta,  ele pot provoca efectul Yo-Yo si mai rau pot crea dezechilibre ale metabolismului si chiar probleme de sanatate, iar in momentul renuntarii la ele, greutatea corporala creste pana la nivelul anterior sau chiar peste. Ceea ce va invatam noi este pentru intreaga viata, nu e  o dieta pe termen scurt!

Cost total  ( pentru toate cele 3 luni )  = 930 lei si cuprinde toate serviciile  mai jos descrise , se plateste in 3 transe : 1 transa la inceputul programului  ( la primul seminar)= 600 lei, a 2-a transa la o luna = 165 lei si ultima transa la 2 luni = 165 lei.

Program destinat exclusiv femeilor !

Atentie! Locuri limitate! Înscrie-te din timp! Din 2019 accesul in sala se va face doar cu ajutorul cardului de membru, la inscriere va rugam apasati DA la intrebarea daca doriti card 24FIT de acces.

Înscrie-te

 

Vezi rezultatele obtinute de participanti aici :  https://24fit.ro/despre-noi/

 

Sport

Antrenamente cardio si tonifiere + teme de casa

Peste 15 activitati sportive + 1 antrenament special exclusiv cu grupa din program

Nutritie

Consiliere nutritie si plan de alimentatie

Coaching

Seminarii de nutritie si materiale

Whatsapp

Whatsapp

Monitorizare zilnica Whatsapp.


PRIN 24FIT ÎȚI OFERIM:

Antrenamente cu instructor

12 săptămâni cu 3 antrenamente/săptămâna a câte 1h ,  peste 15 activitati sportive !

Nutritie

4 seminarii de nutritie,  20 planuri de alimentatie speciale, materiale , peste 100 de retete , identificarea problemelor de sanatate cronice si personalizarea programului .

Anamneza

Analiza personala lunara – in total 4 analize la finalul fiecarei luni. 2 masuratori profesionale cu aparate de masura speciale care determina procentul de grasime si muschi.

a

Monitorizare si consultanta

Iti oferim tot sprijinul pe parcursul programului , iti oferim motivatia necesara ! GRATUIT si daca ramai membru 24FIT, dupa terminarea programului iti oferim pe viata o data la 6 luni  masuratorile pentru a vedea evolutia ta.

Exercitii pentru acasa

Fise de antrenament + video, cu o abordare noua in Romania, alcatuite de instructori cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Seminar

Participarea la cele 4 seminarii de nutritie, probe practice, studii de caz.

Rezultate 100% sigure daca se respecta toate regulile prezentate de noi.

 

 

814

Persoane cu scop atins

4947

Antrenamente

12673

Exercitii