6 motive pentru a face sport..

24fit fitness motivation

Pe cat ajuta dieta la pierderea kilogramelor in plus, pe atat ajuta sportul la mentinerea siluetei si a unei linii frumoase. Puteti slabi cat vreti insa numai prin exercitii fizice veti reusi sa aveti un posterior apetisant si un abdomen plat.

1. EXCESELE SUNT PERMISE . Ei bine, da. Activitatea fizica regulata permite echilibrarea balantei. Consumam energie si, implicit, calorii.  Un croissant cu ciocolata este echivalentul a 20 de minute de jogging. Asta nu inseamna insa sa mancati orice, oricat, oricand, sub pretextul ca ati alergat 10 minute in seara precedenta.

2. PIELEA CAPÄ‚TÄ‚ FERMITARE . Uimitor si totusi adevarat, Cu cat facem mai mult sport, cu atat muschii sunt mai vizibili si stimuleaza micro-circulatia la nivelul dermei, facand ca pielea sa fie mai ferma. Fara a mai vorbi despre eliminarea toxinelor care curata pielea de impuritati.

3. MAI MULTÄ‚ ÃŽNCREDERE ÃŽN SINE . Sportul intareste increderea in sine, contribuind la crearea unei bune pareri despre noi insine. Mai mult decat atat, sportul ne provoaca sa ne autodepasim, sa ne fixam noi provocari si sa ne dovedim ca le putem atinge. Beneficii incontestabile asadar, pentru moral si ego.

4. NE RELAXĂM. Activitatea fizica are ca efect o actiune calmanta care se explica prin secretia endorfinerlor. Rezultat – o mai buna rezistenta in fata dificultatilor vietii si un somn mai bun, reparator.

5. NE ÎNGRIJIM CORPUL . Corpul nostru este conceput pentru miscare, are nevoie de exercitiu pentru a functiona bine. Daca nu ne miscam, artculatiile “ruginesc”, osteoporoza si artroza se instaleaza si muschii se atrofiaza. Si gata cu mobilitatea noastra.

6. NE ÃŽNTREÅ¢INEM INIMA. Pentru ca inima e un muschi. Punand-o la treaba prin activitati cardio vasculare (de rezistenta) crestem debitul cardiac si reglam tensiunea arteriala. Fara antrenament, inima isi pierde puterea de contractie, furnizeaza mai putin oxigen organismului si se recupereaza mai greu in caz de criza cardiaca.Kangoo Jumps, Rebound AAS Super Jump, Bokwa, Yogalates, aerobic-fitness, instructori abilitati de Ministerul Muncii si Ministerul Sportului si Educatiei, Instructori Internationali KJ, Rebound AAS, Bokwa, formatori instructori aerobic-fitness


Scrie-ne pe WhatsApp
Newsletter Powered By : XYZScripts.com
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better