Vizualizeaza SUPER BENEFICIILE programului REBOUND

Ce este REBOUND ? inscrie-te ONLINE aici :http://rezervari.24fit.ro/

Vizualizeaza SUPER BENEFICIILE exercitiilor aerobice pe REBOUND

Rebound este aerobicul de tip sarituri la minitrambulina si reprezinta un mod placut de a face sport , este cel mai eficient instrument de exercitiu pentru intregul corp.

96_0_2

Exercitiile aerobice pe REBOUND ard calorii de 11 ori mai repede decât mersul pe jos, de 5 ori mai repede decât înotul şi de 3 ori mai repede decât alergarea, deoarece toate celulele folosesc energie în acelaşi timp.
Reboundingul furnizează o forţa G crescută (forţa gravitaţională) care întăreşte sistemul osteolocomotor. Țesutul conjunctiv se întărește și se previne apariția varicelor.
Datorită elasticității crescute consumul de energie este cu 40% mai mic față de alergare iar oxigenarea celulelor este cu 68% mai mare față de alergare.

– Protejează articulaÅ£iile de oboseală cronică

– Săriturile pe trambulina este singurul tip de antrenament în care se obÈ›ine o postura verticală. corectă, în timp ce discurile intervertebrale sunt protejate.

– Ajută circulaÅ£ia limfatică prin îmbunătăţirea fluxului limfatic. Astfel, refluxul limfatic este de 4 ori mai rapid față de oricare alt tip de miÈ™care.
– CreÅŸte capacitatea respiratorie.
– Ajută la refacerea problemelor cardiace.
– Scade frecvenÅ£a cardiacă
– Scade nivelul de colesterol ÅŸi trigliceride.
– Amelioreaza durerile de gât, spate, cap său alte tipuri de durere cauzate de lipsa miÅŸcării.
– Ajuta digestia ÅŸi procesele de eliminare.
– Permite o relaxare ÅŸi un somn mai profund
– Imbunatateste performanţă mentală cu procese de învăţare mai rapide.
– Scurtează oboseala ÅŸi disconfortul creat de sindromul premenstrual la femei.
– Minimalizează numărul de răceli, alergii, tulburări digestive ÅŸi alte tulburări abdomen.Kangoo Jumps, Rebound AAS Super Jump, Bokwa, Yogalates, aerobic-fitness, instructori abilitati de Ministerul Muncii si Ministerul Sportului si Educatiei, Instructori Internationali KJ, Rebound AAS, Bokwa, formatori instructori aerobic-fitness


Scrie-ne pe WhatsApp
Newsletter Powered By : XYZScripts.com
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better