Concurs slabit si tonifiere – incepem pe 9 mai 2016

Din 9 mai incepem MAREA PROVOCARE ! daca veti respecta toate regulile si sfaturile noastre veti avea REZULTATUL DORIT, e imposibil sa nu aveti REZULTAT decat daca TRISATI! Programul presupune inscrierea in acest concurs cu conditia sa nu renuntati pe parcursul celor 12 saptamani, decat in cazuri extreme ( medicale sau alte probleme ce nu suporta amanare ). Veti avea parte de o analiza a starii d-voastre ( ANAMNEZA ), de antrenamente cardio si de tonifiere impreuna cu restul participantilor la clase, consultanta in nutrite ( veti primi fiecare regulile de nutritie ce trebuie sa le respectati, dar si ce anume puteti manca la fiecare masa ) si suplimente nutritive care sa va ajute organismul sa obtineti rezultatele dorite, suplimentele sunt formate din : proteina din zer cu vitamine si minerale, L-carnitina, si suplimente cu acid linoleic conjugat care ajuta la arderea grasimilor ( acest acid se gaseste in lactate si carne). Va asiguram ca toate cele recomandate in acest program reprezinta o dieta echilibrata si sanatoasa, iar suplimentele recomandate nu au niciun efect negativ asupra sanatatii.
Acest program presupune ca si cost : ab sala 24FIT + suplimentele recomandate, nu ar trebui sa se ridice la mai mult de 270-300 lei pe luna.
La sfarsitul cel 12 saptamani, vor fi premiate primele 3 cele mai bune rezultate cu ab la sala 24FIT si suplimente nutritive WEIDER.
CONDITIA ca sa participati la acest program este sa NU suferiti de vreo boala cronica!concurs slabitKangoo Jumps, Rebound AAS Super Jump, Bokwa, Yogalates, aerobic-fitness, instructori abilitati de Ministerul Muncii si Ministerul Sportului si Educatiei, Instructori Internationali KJ, Rebound AAS, Bokwa, formatori instructori aerobic-fitness


Scrie-ne pe WhatsApp
Newsletter Powered By : XYZScripts.com
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better